Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 13g2.2kcal0.2g0g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.5kcal0.1g0.4g0.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g44kcal0.8g2.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko35g22kcal0.4g1.2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g64kcal1.2g3.5g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525