Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 12g9kcal1.9g0g0.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g11g14kcal0.4g0.4g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)8.2g20kcal0.8g3.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g88kcal6.2g8.2g2.6g1.8g
Valittu annoskoko35g44kcal3.1g4.1g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal1.6g2.1g0.7g0.5g
Arvot/100g100g127kcal9g11.9g3.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858