Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 20g64kcal5.4g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.7g4.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.8g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g146kcal11.6g3g9.8g0.6g
Valittu annoskoko34g73kcal5.8g1.5g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g37kcal2.9g0.8g2.5g0.2g
Arvot/100g100g213kcal16.9g4.4g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347