Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 4.9g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Selleri, annos 50g2.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g51kcal3.4g4g2g1g
Valittu annoskoko35g26kcal1.7g2g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.9g1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.8g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970