Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g4.7g6.1kcal0.9g0g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.9g12kcal0.9g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g43kcal3.8g1.4g2.8g0g
Valittu annoskoko35g22kcal1.9g0.7g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g63kcal5.5g2g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929