Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g11g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g13g16kcal2.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g69kcal5.8g5.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko35g35kcal2.9g2.8g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal1.5g1.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g101kcal8.4g8.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451