Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)12g19kcal2.2g0g1.1g0g
Punajuuri 7.8g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pavut,ruskeat suolaliemess2.7g2.7kcal0.2g0.4g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g62kcal5.2g3.8g2.6g1.8g
Valittu annoskoko35g31kcal2.6g1.9g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1.3g1g0.7g0.5g
Arvot/100g100g90kcal7.5g5.5g3.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259