Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 13g11kcal0.2g2.3g0g0.4g
Lanttu 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g43kcal1.2g6.4g1g1.6g
Valittu annoskoko35g22kcal0.6g3.2g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.3g1.6g0.3g0.4g
Arvot/100g100g62kcal1.7g9.3g1.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951