Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g5.5g18kcal0.7g3.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu5g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Persilja1.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.9g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.8g0.5kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g100kcal6.8g8.4g4g0.8g
Valittu annoskoko35g50kcal3.4g4.2g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.7g2.1g1g0.2g
Arvot/100g100g144kcal9.8g12.1g5.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401