Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato6.2g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio3.1g9kcal0.8g0g0.7g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g2g6.5kcal0.2g1.1g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g138kcal8g13.6g5.6g0.4g
Valittu annoskoko34g69kcal4g6.8g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g34kcal2g3.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g200kcal11.6g19.8g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264