Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 5.6g11kcal1.5g0g0.5g0g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g68kcal3.4g1.8g4.8g0.8g
Valittu annoskoko35g34kcal1.7g0.9g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal0.9g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g99kcal4.9g2.6g6.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358