Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)6.9g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g2.6g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g7g8.4kcal1.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g44kcal4g2.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko35g22kcal2g1.2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.8g3.5g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417