Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g14g11kcal2.5g0g0.1g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 14g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g78kcal7.6g2.8g3.8g0g
Valittu annoskoko35g39kcal3.8g1.4g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.9g0.7g1g0g
Arvot/100g100g113kcal11g4g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840