Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 5.9g4.7kcal0.1g1g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 5.9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%2g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g44kcal1.8g5.6g1.4g1g
Valittu annoskoko35g22kcal0.9g2.8g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.5g1.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g64kcal2.6g8g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902