Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g4.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.5g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka3.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g20kcal1g2.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko35g10kcal0.5g1.2g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g5kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g28kcal1.4g3.5g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436