Askon piirakka

1 voitaikina
3dl vehnäjauhoja
125g margariinia
5 rkl vettä
tee kaksi annosta
nypi voi ja jauhot lisää vesi pyöritä palloksi ja laita noin tunniksi jää kaappiin.

Kauli molemmat levyksi.

Tee peruna muusi tai käytä jauhetta
paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet maun mukaan ja flora ruokakerma.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Voitele vuoka laita toinen kaulittu taikina vuuan pohjalle niin että reuna peittyy laita peruna-jauhelihaseos ja päälle toinen voitaikina levy.

Voitele munalla ja laita uuniin 200 astetetta ja noin 30-40min kunnes väri on kauniin vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2217 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Margariini, Pirkka2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Perunamuusi13g10kcal0.2g1.5g0.3g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g128kcal4g12g6.8g0.6g
Valittu annoskoko35g64kcal2g6g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g32kcal1g3g1.7g0.2g
Arvot/100g100g185kcal5.8g17.3g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182468