Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)3.5g12kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g5.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)6.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%10g22kcal1.9g0g1.2g0g
Porkkanaraaste 200g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto2.8g9kcal0.6g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g103kcal6.4g6.8g4.8g0.4g
Valittu annoskoko35g51kcal3.2g3.4g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g26kcal1.6g1.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g148kcal9.2g9.8g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891