Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)7.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g12kcal1.4g0g0.7g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g3.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 7.5g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g55kcal3.4g5.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko35g28kcal1.7g2.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.9g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g80kcal4.9g7.5g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185