Halloumi-katkarapusalaatti

Salaattipohja kasaan, sekoitetaan sekaan viinietikka, suola ja murskattuja pippureita.

Paistetaan katkaravut ensin silputun chilin, salottisipulin 1/2 rkl öljyä kanssa, toisessa erässä paistetaan halloumit siivuina 1/2 rkl öljyä.

Katkaravut ja halloumit salaatin päälle ja puristetaan päälle limen(sitruunan mehua.

Reilu annos kahdelle tai kolmellekin :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka4.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Roomansalaatti (Saarelan puutarha oy), annos 25g2g0.3kcal0g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Halloumi juusto (Filos), annos 100g3.9g12kcal0.9g0.1g0.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g0g0kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Avokadoöljy, extra virgin (Fontana), annos 10g0.6g4.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g53kcal4g1.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko35g27kcal2g0.6g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5.7g1.7g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195734