Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g28g6.7kcal0.3g1g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g94kcal0.6g5g7.6g1.2g
Valittu annoskoko35g47kcal0.3g2.5g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal0.2g1.3g1.9g0.3g
Arvot/100g100g136kcal0.9g7.2g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357