Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa1.4g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.2g0.6kcal0g0g0g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 11g35kcal2.9g0g2.6g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g1.9g7.4kcal0.4g0g0.6g0g
Aurajuusto4.7g16kcal0.9g0g1.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl6.8g23kcal1.7g0.1g1.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.3g12kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g233kcal14.4g0.2g19g2g
Valittu annoskoko35g116kcal7.2g0.1g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna17g58kcal3.6g0.1g4.8g0.5g
Arvot/100g100g335kcal20.7g0.3g27.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249