Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 4.8g3.3kcal0.8g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g3.1g5.3kcal0.1g0.2g0.5g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g28kcal2g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko35g14kcal1g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g40kcal2.9g3.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334