Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g15g19kcal1.3g3g0.2g0.4g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)0.7g1.3kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2.3g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Oltermanni 9% (Valio)1.7g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon0.7g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.9g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g76kcal4.6g8.4g2.6g1g
Valittu annoskoko35g38kcal2.3g4.2g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal1.2g2.1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g110kcal6.6g12.1g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872