Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 24g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)0.7g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g4.7g15kcal1.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g71kcal3g5.4g3.6g1.4g
Valittu annoskoko35g35kcal1.5g2.7g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal0.8g1.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g102kcal4.3g7.8g5.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756