Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g11g14kcal1.7g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1g1kcal0g0.2g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g4.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g4.2g16kcal0.5g2.7g0.3g0.2g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g4.2g4.5kcal1g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.8g7.8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g94kcal8.2g6.6g4g0.6g
Valittu annoskoko35g47kcal4.1g3.3g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal2.1g1.7g1g0.2g
Arvot/100g100g135kcal11.7g9.4g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366