Broilerigratiini

Kaikki yhdestä vuoasta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa (tms)
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cheese mix (Milbona), annos 100g2.9g10kcal0.7g0.1g0.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g8.8g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali (Pirkka)8.8g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Creme bonjour ruohosipuli 15% (Unilever), annos 20g3.9g6.6kcal0.2g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell5.9g6.4kcal1.3g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3.9g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g77kcal5.8g1.4g5.4g0g
Valittu annoskoko35g39kcal2.9g0.7g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal1.5g0.4g1.4g0g
Arvot/100g100g111kcal8.3g2g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219391