Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g14g10kcal0.2g2.2g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 4.1g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g9g5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kesäporkkana (Pirkka)5.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g50kcal2.4g6.4g1.8g0g
Valittu annoskoko35g25kcal1.2g3.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.6g1.6g0.5g0g
Arvot/100g100g72kcal3.4g9.2g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957