Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit13g27kcal2g0.3g2g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)8.5g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g6.6g23kcal0.9g4.7g0.1g0.2g
Juustodippi, Pirkka 300g6.6g8.5kcal0.2g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g124kcal6.4g11.6g5.8g0.6g
Valittu annoskoko35g62kcal3.2g5.8g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g31kcal1.6g2.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g178kcal9.2g16.7g8.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217