Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse3.8g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Mustikka metsä- 6.8g3kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g193kcal3g27.6g7.2g1g
Valittu annoskoko35g97kcal1.5g13.8g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g48kcal0.8g6.9g1.8g0.3g
Arvot/100g100g277kcal4.3g39.5g10.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644