Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g24g14kcal2.4g1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g5.7g18kcal1g3.1g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g78kcal8g8.6g1.6g1.4g
Valittu annoskoko35g39kcal4g4.3g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal2g2.2g0.4g0.4g
Arvot/100g100g111kcal11.4g12.3g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292