Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.3g17kcal1.4g0g1.2g0g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä4.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Keittojuurekset, apetit4.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g2.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g57kcal3.2g3g3.2g1g
Valittu annoskoko35g28kcal1.6g1.5g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal0.8g0.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g81kcal4.6g4.3g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345