Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g2.8g8.8kcal0.3g1.8g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.4g4.7kcal0.6g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 4g3.5kcal0.2g0.5g0g0.2g
Dolmio Light Classico Bolognese4.7g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g41kcal2.4g5.6g0.6g0.4g
Valittu annoskoko35g21kcal1.2g2.8g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.6g1.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.4g8g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692