Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 8.8g3.1kcal0.4g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.2g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g29kcal2g2.2g1g0.6g
Valittu annoskoko35g15kcal1g1.1g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.5g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal2.9g3.2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046