Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g0.8g3.6kcal0.2g0g0.3g0.2g
Hamppu, siemen0.6g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g5.8g19kcal0.8g3.4g0.2g0.8g
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g146kcal4g21.2g4.8g2.6g
Valittu annoskoko35g73kcal2g10.6g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal1g5.3g1.2g0.7g
Arvot/100g100g208kcal5.7g30.3g6.9g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690