Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g2g0g0g
Hiiva, 50g10g6.1kcal1.3g0.1g0g0g
Sokeri10g39kcal0g9.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g12kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Margariini 80% keskiarvo12g85kcal0g0g9.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.5g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)20g44kcal2.6g0.1g3.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 40g11kcal0.2g0.6g0.3g0.7g
Rusina12g33kcal0.3g7.2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1268kcal42.4g200g30g10.6g
Valittu annoskoko340g634kcal21.2g100g15g5.3g
Annoskoko puolitettuna170g317kcal10.6g50g7.5g2.7g
Arvot/100g100g186kcal6.2g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434