Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 68g135kcal1.8g0.5g13.2g4.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Katkarapu, rainbow102g102kcal23.5g0g0.9g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio57g80kcal1.6g3.7g6.8g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g17g31kcal0.3g1.9g2.6g0g
Tilli, tuore 28g8.5kcal1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g749kcal58.2g19.2g47.6g12.6g
Valittu annoskoko340g374kcal29.1g9.6g23.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna170g187kcal14.6g4.8g11.9g3.2g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430