Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore66g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Sipuli, kokonainen 50g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu132g54kcal0.3g12.4g0.1g2.4g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)132g79kcal4.5g6g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g285kcal10.6g39.8g9.6g6g
Valittu annoskoko340g143kcal5.3g19.9g4.8g3g
Annoskoko puolitettuna170g71kcal2.7g10g2.4g1.5g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500