Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g154g185kcal23.2g10.8g4.6g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g75g50kcal11.3g0g0.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g83g134kcal1.8g3.2g12.5g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Oivariini, 60 (100g)6.3g34kcal0.1g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g818kcal73.4g30.2g42.8g0.8g
Valittu annoskoko340g409kcal36.7g15.1g21.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna170g205kcal18.4g7.6g10.7g0.2g
Arvot/100g100g120kcal10.8g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179