Marinoidut pavut

Sipulit suikaleiksi, pavut huudellaan hyvin ja kaikki sekaisin.

Syötävää saman tien, parasta seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Reettat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk200g212kcal16g34g2g26g
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g40g360kcal0g0g40g0g
Viinietikka balsami40g14kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1233kcal34.6g77g85g57.6g
Valittu annoskoko340g616kcal17.3g38.5g42.5g28.8g
Annoskoko puolitettuna170g308kcal8.7g19.3g21.3g14.4g
Arvot/100g100g181kcal5.1g11.3g12.5g8.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92329