Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g48g158kcal5.3g31.1g1g2.9g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g68g57kcal0.7g12.4g0.3g1.2g
Omena, keskikokoinen 200g113g38kcal0.2g8g0.3g2g
Marja keskiarvo 113g54kcal0.8g8.1g0.6g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g613kcal14g119.2g4.4g20g
Valittu annoskoko340g307kcal7g59.6g2.2g10g
Annoskoko puolitettuna170g153kcal3.5g29.8g1.1g5g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483