Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 105g118kcal22.2g0g3.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Selleri, annos 50g8.7g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g286kcal46g10.2g6.8g3.8g
Valittu annoskoko340g143kcal23g5.1g3.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna170g72kcal11.5g2.6g1.7g1g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907