Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 149g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 35g78kcal6.1g0g6g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 58g44kcal1.1g8.9g0.1g0.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 18g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 35g12kcal0.4g1.9g0.1g1g
Sipuli, paistettu 6.1g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.9g5.6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Pavut tomaattikastikkeessa37g28kcal1.5g4.8g0g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g358kcal19g34.4g14.2g8.2g
Valittu annoskoko340g179kcal9.5g17.2g7.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna170g90kcal4.8g8.6g3.6g2.1g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277