Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi7g15kcal0.6g2.6g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 94g72kcal1.8g14.6g0.2g0.9g
Hirvenjauheliha oma saalis47g53kcal10.3g0g1.4g0g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g360kcal25.4g34.4g13g5.6g
Valittu annoskoko341g180kcal12.7g17.2g6.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna170g90kcal6.4g8.6g3.3g1.4g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467