Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)75g49kcal2.4g3.6g2.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g20g62kcal1.8g10.1g1.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g878kcal77.4g35.4g46.2g6.2g
Valittu annoskoko341g439kcal38.7g17.7g23.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna170g220kcal19.4g8.9g11.6g1.6g
Arvot/100g100g129kcal11.4g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675