Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g143g40kcal0.9g8.5g0.3g3.6g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha68g112kcal12.9g0g6.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g373kcal28.4g23.8g18.4g8.6g
Valittu annoskoko341g187kcal14.2g11.9g9.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna170g93kcal7.1g6g4.6g2.2g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515