Lihawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää pannulle ensin sipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

4. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja herkkusienet.

5. Lisää naudanlihalastut ja paista noin 15 min.
6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella.

7. Lihasta tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemi- tai lihaliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

8. Lihawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 124 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore Pirkka69g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Paprika keltainen, annos 40g42g11kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Cashew pähkinä14g83kcal2.5g2.6g6.9g0.5g
Naudanlihalastu (saarioinen)133g200kcal26.7g0g10.7g0g
Rypsiöljy rainbow10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g843kcal63.8g21.6g55.8g5.8g
Valittu annoskoko341g421kcal31.9g10.8g27.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna170g211kcal16g5.4g14g1.5g
Arvot/100g100g124kcal9.4g3.2g8.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41703