Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)11g8.8kcal0.4g2.1g0.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g156g23kcal0g5.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Pasta 3-viljan (Torino)14g49kcal2.1g9.3g0.4g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 7.8g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g452kcal30.4g39.6g18.6g4.4g
Valittu annoskoko341g226kcal15.2g19.8g9.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna170g113kcal7.6g9.9g4.7g1.1g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156