Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)50g18kcal1.2g3.4g0g1.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g352kcal29.6g26.4g14g4.4g
Valittu annoskoko341g176kcal14.8g13.2g7g2.2g
Annoskoko puolitettuna170g88kcal7.4g6.6g3.5g1.1g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.9g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438