Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)250g80kcal8.2g11.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl38g131kcal5.3g21g2.8g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana681g673kcal38.8g99.6g11.8g9.4g
Valittu annoskoko341g336kcal19.4g49.8g5.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna170g168kcal9.7g24.9g3g2.4g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534