Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.2g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.9g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 155g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g284kcal7.2g39.4g9.2g4g
Valittu annoskoko341g142kcal3.6g19.7g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna171g71kcal1.8g9.9g2.3g1g
Arvot/100g100g42kcal1.1g5.8g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615